Personeelsconsulent

in Veurne

Veurne vormt de schakel tussen de kust en de polders. Het historische centrum is het kloppende hart van een economisch sterke stad. Veurne is met zijn deelgemeentes Avekapelle, Beauvoorde, Bulskamp Booitshoeke, Eggewaartskapelle, De Moeren, Houtem, Steenkerke en Zoutenaaie een stevige vesting binnen de Westhoek.

Het stadsbestuur en het OCMW streven naar de perfecte dienstverlening. Inwoners, ondernemers en bezoekers kunnen rekenen op onze inzet.

https://www.veurne.be/nl

Personeelsconsulent

De personeelsdienst van Veurne voorziet een vlotte loons -en personeelsadministratie voor meer dan 450 werknemers.

Ben je nauwkeurig en analytisch ingesteld, stressbestendig, discreet en empathisch? Kom ons team versterken en verdiep je in payroll en sociale wetgeving!

Diplomavoorwaarden

Houder zijn van een bachelordiploma bij voorkeur in het personeelswerk.

Meerekenbare anciënniteit en verloning

 • Voltijds contract van onbepaalde duur

 • Verloning volgens barema B1-3

 • Bruto voltijds maandloon bij 0 jaar anciënniteit: 2.716,82€

 • Relevante beroepservaring voor de functie in de privésector of als zelfstandige wordt meegeteld voor de berekening van de administratieve anciënniteit. De aanstellende - overheid beslist over de relevante beroepservaring.

 • Maaltijdcheques: 7,42 euro per gewerkte dag

 • Fietsvergoeding: 0,24 euro/kilometer

 • Hospitalisatieverzekering voor werknemers

 • Gunstige verlofregeling

 • Sport@work

 • Evenwichtige woon-werk balans

 • Voordelen bij GSD-V

De personeelsdienst maakt op jouw vraag een loonsimulatie op. Mail naar personeelsdienst@veurne.be of bel op 058/33 55 14 met informatie over je huidige gezinstoestand (alleenstaande, kinderen ten laste…) en je huidige anciënniteit.

Selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit een schriftelijk gedeelte (thuisopdracht), een mondeling gedeelte en een assessment.

De data worden later bekend gemaakt.

Om geslaagd te zijn moet de deelnemer aan de selectieprocedure bij de afsluiting van de selectieprocedure minstens 60% van de punten behalen. Om toegelaten te worden tot het volgende gedeelte in de selectieprocedure moet de deelnemer aan de selectieprocedure in elk gedeelte van de selectieprocedure eveneens minstens 50% van de punten behalen.

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier