Veurne vormt de schakel tussen de kust en de polders. Het historische centrum is het kloppende hart van een economisch sterke stad. Veurne is met zijn deelgemeentes Avekapelle, Beauvoorde, Bulskamp Booitshoeke, Eggewaartskapelle, De Moeren, Houtem, Steenkerke en Zoutenaaie een stevige vesting binnen de Westhoek.

Het stadsbestuur en het OCMW streven naar de perfecte dienstverlening. Inwoners, ondernemers en bezoekers kunnen rekenen op onze inzet.

https://www.veurne.be/nl

Redder

Ben je een sportieve waterrat met het nodige verantwoordelijkheidsgevoel?

We zoeken een voltijdse redder voor het Veurnse zwembad. Je staat in voor de veiligheid van alle zwemmers, en zorgt ervoor dat het zwembadbezoek vlot en veilig verloopt.

Heb je nog geen diploma hoger redder? Dan mag je op onze kosten de opleiding volgen🙂. Zolang de opleiding loopt, word je ingezet voor toezicht en kassa. Wanneer je je diploma hoger redder behaalt, kan je aan het werk als redder.

Diplomavoorwaarden

Diploma hoger redder + geldig bijscholingsattest

OF

Je volgt de cursus hoger redder op kosten van de werkgever.

Meerekenbare anciënniteit en verloning

  • Verloning volgens barema D1-3

  • Brutomaandloon voltijds bij 0 jaar anciĂ«nniteit: 2.188,10€

  • Relevante beroepservaring voor de functie in de privĂ©sector of als zelfstandige wordt meegeteld voor de berekening van de administratieve anciĂ«nniteit.

  • Maaltijdcheques: 7,42 euro per gewerkte dag

  • Fietsvergoeding: 0,24 euro/kilometer

  • Hospitalisatieverzekering voor werknemers

  • Sport@work

  • Voordelen bij GSD-V

  • Gunstig verlofstelsel

  • Evenwichtige woon-werk balans

De personeelsdienst maakt op jouw vraag een loonsimulatie op. Mail naar personeelsdienst@veurne.be of bel op 058/33 55 14 met informatie over je huidige gezinstoestand (alleenstaande, kinderen ten laste…) en je huidige anciĂ«nniteit.

Selectieprocedure

De selectieprocedure bestaat uit een praktische zwemproef en een mondelinge proef. De datum wordt later gecommuniceerd.

Om geslaagd te zijn moet de deelnemer aan de selectieprocedure bij de afsluiting van de selectieprocedure minstens 60% van de punten behalen. 

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier